Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Νταλάρα



***EΚΤΑΚΤΟ***
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον επικεφαλής του Ινστιτούτου Διεθνούς Χρηματοπιστωτικής (ΙΙF) ,  Νταλάρα, να επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από πρόκληση που δέχθηκε από τον συνονόματό του Γιώργο Νταλάρα.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας φέρεται να είπε σε στενούς του φίλους ,παρουσία της γυναίκας του Άννας, “Εγώ αυτόν τον έχω για πρωινό.Αν κάποιος μπορεί να σώσει την Ελλάδα, αυτός είμαι εγώ”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Άννα Νταλάρα μετέφερε αυτή τη δήλωση του άντρα της στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε άμεσα τον τραπεζίτη-πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Ο κύριος Παπαδήμος φάνηκε να θίγεται με αυτή τη δήλωση, καθώς αρνήθηκε να πιστέψει πως υπάρχει κάποιος πιο ικανός από έναν Τραπεζίτη  για να σώσει τη χώρα. Η συναδελφική αλληλεγγύη τού επέβαλε να τηλεφωνήσει στο συνάδελφό του Τσαρλς Νταλάρα (ο οποίος εκείνη στιγμή είχε ήδη φτάσει στο Παρίσι) και να τον ενημερώσει για τις εριστικές δηλώσεις του διάσημου τραγουδιστή.
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Νταλάρα έγινε έξαλλος στο άκουσμα των νέων και (όπως πολύ περιγραφικά μας μετέφερε η πηγή μας) πέταξε με μανία στο πιάτο του τον μισοτελειωμένο του αστακό, πιτσιλίζοντας όποιον βρισκόταν σε απόσταση βολής με αρωματική κόκκινη σάλτσα με μοσχοκάρυδο και λάιμ. Η αμέσως επόμενη αντίδρασή του ήταν να τηλεφωνήσει στον πιλότο του για να του πει τα ετοιμάσει το τζετ προς αποχώρηση με προορισμό το Ελ.Βενιζέλος.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο εκπρόσωπος των Τραπεζιτών πετάει πάνω από την Αδριατική και -σύμφωνα με όλα τα στοιχεία- ετοιμάζει μια απάντηση-καταπέλτη για τον “επονείδιστο” (όπως τον χαρακτήρισε σε άπταιστα γαλλικά) λαϊκο-ρεμπετικο-ποπ-ροκ-βαλκανιοέθινκ βάρδο.
Ο αγωνιστής Γιώργος Νταλάρας από τη μεριά του ακονίζει τις φωνητικές του φωνές για να υποδεχθεί στο αεροδρόμιο το συνονόματό του με αυτό το άκρως συμβολικό τραγούδι


Για ό,τι νεότερο θα ενημερώσουμε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...