Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μετανάστες του Κόσμου,μην έρχεστε στην Ελλάδα










Μετανάστες του Κόσμου,

μην έρχεστε  στην Ελλάδα.

Αυτή η χώρα κατοικείται από 10 εκατομμύρια γηγενείς απογόνους των Ηρακλειδών ,ορισμένοι εκ των οποίων προτίθενται ακόμα και να σκοτώσουν όποιον δεν κατάγεται από το ίδιο γένος με αυτούς (και ακόμα περισσότερο αυτούς που υποστηρίζουν ότι η λέξη «γένος» είναι γελοία).



Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.
Οι κάτοικοί της ενοχλούνται πολύ με τη φτώχεια και τη μιζέρια σας, καθότι αυτοί διάγουν βίο πλούσιο και πολυτελή, δίχως περικοπές και στερήσεις.



Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.

Αυτή η χώρα δεν  παρήγαγε ποτέ μετανάστες, γι’ αυτό και είναι αδύνατο για τους πολίτες της να σας καταλάβουν και να σας συμπονέσουν.



Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.

Εδώ δε θα βρείτε δουλειά καλύτερη απ’ ότι στη χώρα σας και θα καταντήσετε να δουλεύετε σε κάποιον αγρό για 5€ την ημέρα, ή να σας εκμεταλλευθεί κάποιος λευκός  μαφιόζος  -απόγονος του Ηρακλή- και να σας βάλει να καθαρίζετε τζάμια σε κεντρικά φανάρια.



Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.

Εδώ η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πατάξει την παράνομη εργασία, γι’ αυτό ,εξάλλου,  και αποφάσισε να αφήσει άνεργο το μισό πληθυσμό. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρετε εργασιακά δικαιώματα, γι’ αυτό και θα καταφύγετε στην παράνομη εργασία και τη μαύρη αγορά. Το πιθανότερο είναι να συλληφθείτε επειδή θα πουλάτε παράνομα CD και γυαλιά και αρωματικά αυτοκινήτου,  και αυτό κάνει πολύ μεγάλο κακό στα έσοδα του κράτους. Επίσης, με το να πουλάτε τις μαϊμούδες ,το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να υποβαθμιστούν οι υπερτιμημένες φίρμες, κάτι που δε θα τους αρέσει καθόλου, άρα δε θα αρέσει ούτε στο κράτος που τις υπηρετεί.




Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.

Εδώ οι άνθρωποι εκνευρίζονται με το διαφορετικό – ειδικά αν αυτό έχει έμφυτα σκουρόχρωμες δερματικές αποχρώσεις. Το άκουσμα διαφορετικών ακαταλαβίστικων γλωσσών στους δρόμους ,καθώς και η δημόσια λατρεία ξένων ψεύτικων θεών είναι δύο από τις πιο αποκρουστικές  παραστάσεις  που μπορεί να έχει κάθε περήφανος γηγενής  (εξαιρούνται γλώσσες όπως η Αγγλική –που αντιθέτως δίνει έξτρα κύρος σε όποιον την ομιλεί διαρκώς- , η Γαλλική και η Γερμανική ,ενώ με μεγάλη κατανόηση αντιμετωπίζονται αυτοί που λατρεύουν τον ίδιο θεό, αλλά έχουν κάτι μικροδιαφορές στην προέλευση του Αγίου Πνεύματος).




Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.

Εδώ δε θέλουμε –γενικά- να έρχονται ξένοι, εκτός κι αν πρόκειται να κάτσουν καμιά βδομάδα (το πολύ μήνα) και να μας αφήσουν τα πολύτιμα λεφτά τους. Αυτός είναι ,άλλωστε, και ο λόγος που συντηρούμε ακόμα τα Μουσεία –αφού κανείς Έλληνας δεν πάει πλέον να τα επισκεφθεί- και που τα καλοκαίρια στα νησιά 1 στους 2 κατοίκους είναι σερβιτόρος. Μην αναθαρρήσετε όμως, γιατί εμείς δεν κάνουμε ξένους σαν κι εσάς σερβιτόρους – θέλουμε να είμαστε εμείς οι ίδιοι τα γκαρσόνια της Ευρώπης.




Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.

Θα κάνετε τζάμπα δρόμο μέχρι εδώ, αφού θα φύγετε από μια κόλαση για να έρθετε σε μια χειρότερη. Θα κοιμάστε δίπλα στις γραμμές του τρένου, θα βρίσκετε καταφύγιο κάτω από τα δέντρα όταν πιάνει βροχή και το καλοκαίρι θα ψήνεστε με τις ώρες στον ήλιο περιμένοντας να πέσετε κάτω από κάποιο φορτηγό που πάει στο λιμάνι και να πιαστείτε από τον άξονά του, όπως κάτι αμερικάνοι ήρωες στις ταινίες.



Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.

Δεν πρόκειται  να σας αφήσουν να περάσετε στην πολιτισμένη Ευρώπη –που είναι και ο προορισμός σας- αλλά ούτε πρόκειται να σας στείλουν ξανά πίσω στην πατρίδα σας, αφού αυτό κοστίζει και δεν είναι καιρός για έξοδα για το ελληνικό κράτος, το οποίο προς το παρόν έχει επικεντρωθεί στο πώς να βγάλει από τους υπηκόους του ξύγκι.




Μετανάστες του κόσμου, για τελευταία φορά, σας εκλιπαρώ: μην έρχεστε στην Ελλάδα.

Θα το μετανιώσετε. Και επειδή θα ντρέπεστε να γυρίσετε στις χώρες σας μην έχοντας καταφέρει να πετύχετε μια καλύτερη ζωή, θα μείνετε αιώνια εγκλωβισμένοι σε μια χώρα που πάντα θα σας θεωρεί ξένους και που ποτέ δε θα σας επιτρέψει να γίνετε ένα με το μίζερο σύνολό της  που ζει υπό το καθεστώς οικονομικής Χούντας.



Μετανάστες του κόσμου, μην έρχεστε στην Ελλάδα.
Τα όνειρα σε αυτόν τον τόπο πληρώνονται ακριβά…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...